Skip to main content

Word lid van de wijkenvereniging Zwolle-Zuid!

De Wijkenvereniging bevordert samen met de gemeente en andere organisaties het woon- en leefklimaat voor de 35.000 inwoners. Dit doet de vereniging op diverse manieren, waaronder het aanbieden van cursussen, culturele en sportieve activiteiten en de organisatie van evenementen.

Bezoekt u weleens de Wareweide of de intocht van Sinterklaas in Zwolle-Zuid? Neemt u ook al deel aan de activiteiten: Volleybal, Badminton, Tafeltennis, Klaverjassen, Schaken of Yoga, die alle (mede)mogelijk worden gemaakt door de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid.

Een groot deel van deze activiteiten wordt bekostigd dankzij de vele mensen, die lid zijn van onze vereniging. De kosten van dit lidmaatschap bedragen slechts € 8,00 per jaar. Word daarom ook lid en/of vrijwilliger van de Wijkenvereniging Zwolle-Zuid en steun het werk van al deze vrijwilligers.

De Wijkenvereniging Zwolle-Zuid bestaat al sinds 1960. Het werkgebied omvat alle wijken van Zuid. Dit zijn Hanzeland, Schelle, Schellerlanden, Schellerbroek, Schellerhoek, Geren, Gerenlanden, Gerenbroek, Ittersum, Ittersumerlanden, Ittersumerbroek, Oldenelerlanden, Oldenelerbroek en het dorpje Windesheim.

Lidmaatschapsvoordeel

Alle inwoners van Zwolle-Zuid kunnen lid worden van onze vereniging. Het lidmaatschap biedt voordelen in de vorm van kortingen op activiteiten en cursussen. En u ondersteunt de vereniging ook nog eens om het welzijn van de bewoners te vergroten.

Vrijwilligers en bestuursleden

Vrijwilligers en bestuursleden zijn altijd nodig binnen een vereniging als de onze. Mocht u belangstelling hebben, dan zien wij uw reactie graag tegemoet!

Aanmelden als lid en/of vrijwilliger

Lid/vrijwilliger worden van de Wijkenvereniging: u kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar ledenadministratie@wvzwollezuid.nl

Wil u het volgende vermelden in uw mail

  • Voor + achternaam
  • factuuradres (straat+ nummer, postcode en plaats)
  • e-mailadres
  • telefoonnummer

En eventueel welke vrijwilligerstaak u wilt vervullen:

  • Kinderboerderij Wareweide