Skip to main content

Badminton

  The Space Shuttle

  Iedereen heeft wel eens gebadmintond op de camping of op straat, maar het is natuurlijk veel leuker om dat op echte banen te doen en de spanning te voelen van een echte wedstrijd.

  Donderdagochtend

  Bij onze club Badminton Overdag staat gezelligheid voorop en speelt iedereen naar eigen kunnen. Bovendien is iedereen welkom, jong en oud. We spelen in viertallen en rouleren om de tien minuten.

  Voor de beginnende speler is dit een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met badminton, maar ook voor de gevorderde speler is er bij onze club genoeg uitdaging. Na het spelen sluiten we altijd gezellig af met koffie/thee en een praatje.

  Verder wordt er zo nu dan training gegeven. Rackets en shuttles zijn aanwezig.

  Kom gerust een keer meespelen om te kijken of badminton iets voor je is!

  Locatie: Sporthal Zwolle Zuid

  Tijd: Donderdagmorgen 09.00 – 10.30 uur, hierna gelegenheid voor koffie/thee

  Kosten: € 60,- per half jaar


  Contactpersonen: 

  Joke van Gelder, tel. 06-16646139

  Jurrie Gerritsen, tel. 038-4652830

  Woensdagmorgen

  Bestaat uit een gemêleerde groep mannen en vrouwen, in leeftijd uiteenlopend van veertig tot tachtig jaar. Iedere woensdagmorgen spelen we met veel plezier en genieten we ervan om samen te badmintonnen. Gespeeld wordt in wedstrijden van steeds tien minuten, het niveau is gevarieerd. Nadien praten we gezellig nog wat na onder het genot van een lekker kopje koffie. Schep je genoegen in badmintonnen op de camping, of heb je vroeger al eens recreatief of in competitieverband gespeeld? Zou je het weer willen oppakken? Neem dan contact op met een van de onderstaande personen. Je bent van harte welkom. We bieden je de mogelijkheid om maximaal twee keer vrijblijvend mee te spelen op woensdagmorgen, zodat je kunt bekijken of onze club wat voor je is.

  Beschik je niet over een racket? De club heeft rackets beschikbaar die je kunt gebruiken.

  LOCATIE: Sporthal Zwolle-Zuid

  TIJD: Woensdagmorgen 09:00-10:30 uur.

  Hierna gelegenheid voor koffie/thee.

  KOSTEN: € 65,- per half jaar

  CONTACTPERSOON:

  Thea Huizing | Tel. 06-40395486