Skip to main content

Wie maken toch die leuke dingen?

Bij dagcentrum IJsselbolder, Commissarislaan 35, staat met enige regelmaat dit karretje aan de weg. De mensen met een verstandelijke beperking die daar werken bij Frion, maken samen met hun begeleiders allemaal leuke producten. Zij proberen steeds weer nieuwe dingen te maken die passen bij de tijd van het jaar.

De uitdaging om van niets, iets te maken is de uitdaging die zij graag willen aangaan. Zo maken zij bijvoorbeeld de leukste dingen van afvalhout. Zo proberen zij ook hun steentje bij te dragen aan het milieu.

Met de inkomsten van de verkoop worden weer nieuwe materialen aangeschaft of kunnen zij een keer wat leuks gaan doen. Het belangrijkste is dat de cliënten van frion het  prachtig vinden dat een ander blij wordt van iets wat door hen gemaakt is.

Mocht u zelf een leuk idee hebben, dan zijn zij daar uiteraard bereid om met u mee te denken en samen te kijken wat zij voor u zouden kunnen maken. Er kan contant betaald worden er staat  een kluisje op  de kar. Uiteraard mag u ook even binnen komen om te betalen 

Zij hopen u binnenkort te mogen begroeten bij het karretje!