Skip to main content

VACATURE: Trainer jeugd JO7- JM 

Voor onze jongste voetballers van (4)5 tot 7 jaar zoeken wij één of twee  gemotiveerde trainer(s).  

Spelenderwijs voetballen daar gaat het om! Denk aan het schieten op het doel, het dribbelen met de bal en goed omgaan met elkaar en de  tegenstander. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk: plezier hebben in  het spel!! 

Ook spelen ze al op zaterdag wedstrijdjes. 

Je bent geduldig, kan goed met kinderen omgaan en stimuleert de  motiveert de kinderen om ze stap voor stap het voetbalspel bij te  brengen! Ervaring als trainer is niet persé nodig, maar plezier en  enthousiasme wel!! 

De trainer kan een ouder van één van de spelers zijn maar ook ieder  ander die interesse heeft is van harte welkom om zich aan te melden!  Ook als stageplek is het een mogelijkheid omdat wij een Erkend  Leerbedrijf zijn! 

Als trainer geef je één keer per week training aan deze kinderen en begeleidt je ze op zaterdag bij de wedstrijdjes. Ook combinatietraining  met een ervaren trainer is mogelijk op woensdag van 16.30 uur-17.30  uur. Zelfs een cursus voor pupillen trainer KNVB mag je volgen!! 

Bij voorkeur de training aan het eind van de middag of begin van de avond, maar in overleg is er veel mogelijk! 

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse of vragen? Neem dan  contact op met Irma Nijboer-Rook via 06-48521694 of  irmarook@hotmail.com