Skip to main content

TC Ittersum in Zwolle-Zuid start met OldStars tennis

Tennis is voor jong en oud! Daarom start TC Ittersum met OldStars tennis. Tennis in een aangepaste spelvorm. Geschikt voor ouderen die op een gezonde manier en zonder blessuregevaar willen blijven bewegen op de tennisbaan. Vrijdag 8 oktober kan iedereen kennis maken met OldStars tennis tijdens de kick-off op het tennispark van TC Ittersum aan de Van Houtenlaan 11. Kom vrijblijvend kijken hoe leuk het is. Trek sportieve kleding aan.

Blijf fit, scherp en sociaal actief!
Met de aangepaste spelvorm én begeleiding liggen er prachtige kansen om op de tennisbaan actief te zijn of te blijven en nieuwe mensen te ontmoeten. Bewegen en het verbeteren van de coördinatie en motoriek staan centraal, gecombineerd met tennis. OldStars tennis wordt begeleid door een trainer en begeleiders. Naast bewegen staat bij OldStars tennis ook het ontmoeten en sociaal contact centraal. Ontmoet nieuwe mensen onder het genot van een kopje koffie!

Kick-off vrijdag 8 oktober
Op 8 oktober start de kick-off van OldStars tennis bij TC Ittersum, Van Houtenlaan 11 in Zwolle-Zuid. Kom vrijblijvend kijken hoe leuk het is. Trek sportieve kleding aan. Vanaf 10.30 uur staat de koffie klaar. Daarna is er een kennismakingstraining en we sluiten af met een lunch die de belangstellenden wordt aangeboden. Mede mogelijk gemaakt door het Nationaal Ouderenfonds. Wil je graag aanwezig zijn bij de kick-off? Of heb je vragen over OldStars tennis? Mail dan naar secretaris@tcittersum.nl. Kijk ook op www.tcittersum.nl.