Skip to main content

OPEN REPETITIE BIGBAND DRIFT

Als afsluiting van het seizoen organiseert Bigband Drift een open repetitie voor amateur muzikanten die interesse hebben om te spelen in een bigband. Speel je alt-tenor- bariton sax, trombone, trompet, dwarsfluit, piano, percussie, gitaar, drums of bas meld je dan aan! Dat kan door een mail te sturen naar: secretaris@bigbanddrift.nl. De open repetitie is op maandagavond 27 juni in Gymlokaal Skagerrak, Skagerrak 9 in Emmeloord, van 19:45 tot 22:00 uur.

Tijdens de open repetitie is er een ontspannen sfeer waarbij er ruimte is voor elke muzikant. Niet iedereen heeft direct zijn of haar partij onder de knie en mede daarom is zo’n open repetitie een mooie gelegenheid om eens te ervaren hoe het samen spelen met andere muzikanten precies werkt. Meld je jezelf aan dan krijg je muziek opgestuurd om thuis in te studeren.

Drift is de enige bigband die er in Noordoostpolder te vinden is. Met leden uit Emmeloord en de verschillende dorpen is het dan ook een echte polderband. Muzikaal leider van de band is Femke Ernens, zelf professioneel saxofonist. Samen met de muzikanten bepaalt zij het repertoire van de bigband. De sfeer staat in de band op nummer één, met niet ver daarachter natuurlijk… de muziek!

Voor meer informatie over de bigband, ga naar: www.bigbanddrift.nl