Skip to main content

KNA nog één keer met Martin Oosterwijk in concert

Maandagavond 11 juli neemt KNA plaats op het terras van het SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle en zal daar een informeel concert verzorgen.

Naast het KNA orkest gaat Young Notes, HET jongerenorkest van Zwolle Zuid een eerste optreden verzorgen en zullen ook de Knollentrekkers hun medewerking verlenen.

KNA orkest is de nieuwe orkestvorm waarin een brede bezetting op instrumentarium mogelijk is. Het orkest heeft zich onder leiding van Martin Oosterwijk de laatste jaren het spelen van hedendaagse moderne muziek eigen gemaakt en zal dat, net als 23 juni in Hedon, ook nu weer laten horen. 

Het bijzondere aan dit concert is dat dit het laatste optreden is met Martin Oosterwijk als dirigent. Na bijna 30 jaar hebben KNA en Martin, in goed overleg, afgesproken dat KNA na de vakantie op zoek gaat naar een nieuwe artistiek leider.

Young Notes is HET jongeren orkest van Zwolle Zuid. Het gaat bij de Young Notes vooral om het samen muziek maken. Jongeren die al een instrument bespelen en eens de ervaring willen hebben om in een orkest te spelen zijn van harte welkom. Alle instrumenten zijn in principe welkom.

De jongeren regelen en besturen alles binnen het orkest. Zij worden hierbij ondersteund door onder andere Cibap en Studio vers bestuur van de Provincie Overijssel. 

De Knollentrekkers behoeven bijna geen toelichting meer zij zijn een veel gezien dweilorkest in Zwolle en ver daarbuiten. Het laatste succes wat zij op hun naam schreven was het optreden bij de start en finish van de avondvierdaagse in Zwolle.

Kom luisteren en genieten op maandag 11 juli vanaf 19.30 uur. Bij regen zitten we binnen.

Heb je interesse om samen met ons muziek te spelen laat dat dan even weten via info@kna-zwolle.nl