Skip to main content

CBS De Ark bestaat 35 jaar! 

CBS De Ark, een open christelijke basisschool, gelegen in de kindvriendelijke en groene wijk van Zwolle-Zuid, heeft onlangs haar 35-jarig jubileum gevierd. Een school waar Plezier in Leren en Samen Genieten belangrijke uitgangspunten zijn om het onderwijs vorm te geven. De directeur, Robertjan de Wilde, draagt hier iedere dag een steentje aan bij, door de kinderen bij de ingang te begroeten met een grote glimlach en een aardig woord. 

Tijdens de jubileumdagen was dan ook het uitgangspunt dat kinderen plezier mochten beleven aan de activiteiten die er op het programma stonden en we samen met leerkrachten en ouders konden genieten van een eindproduct. 

Onder leiding van medewerkers van Circus Op School hebben alle groepen een eigen circusact ingestudeerd. Na een introductie-voorstelling zijn de leerlingen aan de slag gegaan met de groeps-act. Het resultaat mocht er zijn. 10 spetterende acts waren op 17 mei jl. het resultaat. Dit alles met een glimlach van oor tot oor bij alle leerlingen en alle aanwezigen!


En wie jarig is trakteert! Alle leerlingen zijn getrakteerd op een prachtige goochelshow en hebben als blijvende herinnering een mooie bidon ontvangen. Ook was er op woensdag een heerlijke jubileum-lunch.

We zijn trots op zo’n prachtige school in ons mooie Zwolle-Zuid, waar Plezier in Leren en Samen Genieten hoog in het vaandel staan!”